FÅ SKRÆDDERSYET DIN ANIMATIONSVIDEO EFTER DINE BEHOV OG ØNSKER.


Dit budskab kommer hurtigt og forståeligt ud. Vi skræddersyer videoerne efter netop jeres tanker og det budskab, som i vil appellere ud til din målgruppen. På den måde bliver en professionel animationsvideo nøje udarbejdet efter behov og ønsker.

Anvendelse

Hvad kan jeg bruge videoerne til?
Instruktionsvideoer, medarbejderhåndbog, code of coduct, etiske retningslinier, salgsvideoer, on-boarding af nye medarbejdere m.v. – listen er lang.Vi har giver mulighed for at kombinere animationsvideo med e-learning (inklusive certifikat).

Eksempler fra nogle af vores kunder :

SEO optimering med videoer

Få en højere placering i Google’s søgemaskine – og ganske gratis!
En animationsvideo er en anderledes og iøjnefaldende måde, at markedsføre sin virksomhed på. Det giver dig nemlig muligheden for at komme ud med budskabet på en klar, kortfattet og professionel måde. En kombineret af ord, lyd og billeder, så alle kan forstå det.

Animations- og /eller Whiteboards-videoer kan også med fordel bruges på sociale medier, da budskabet hurtigt og nemt bliver kommunikeret til målgrupperne. Det giver hurtig større synlighed.

Brug videoerne til at få besøgende til at blive lidt længere på jeres hjemmeside – det har betydning for jeres SEO, da Googles søgemaskine belønner besøg af længere varighed. Det giver virksomheden en højere placering i Google’s søgemaskine – og ganske gratis!

Få lavet jeres helt egne 
unikke videoer, der opfylder
lige netop jeres behov

Videoerne kan være lavet i både Real Life, Animation, Whiteboard
og meget mere. 


Har i en vejledning, retningslinje, arbejdsgang eller procedurer - så fungerer læringsvideoer virkelig godt.

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Udfyld kontaktformularen
og vi vil give dig en hurtig tilbagemelding

Vi glæder os til samarbejdet